Εταιρία

Γνωρίστε την εταιρία μας

Η εταιρεία ΕΠΙΠΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ με διακριτικό τίτλο «ΕΠΙΠΛΑ  ΛΑΜΠΡΟΣ» βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και  δραστηριοποιείται στον χώρο σχεδιασμού και κατασκευής επίπλων  με επιτυχία  και συνέπεια σχεδόν 50 χρόνια ξεκινώντας από τον ιδρυτή της Λάμπρο Τριανταφυλλίδη.Οι συνεχιστές αυτής της εταιρείας τα παιδιά του, Κωνσταντινος και Νίκη ,έχουν δημιουργήσει ένα πελατολόγιο που εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα.

 Ακολουθούμε όλες τις νέες τάσεις τόσο στα υλικά όσο και στο design αφού η παρουσία μας στις διεθνείς εκθέσεις είναι συνεχής.. Εξιδείκευση μας είναι η κατασκευή επίπλων από μασίφ ξύλο και οι ειδικές κατασκευές. Επίσης η εταιρεία μας  έχει συμμετοχές σε πολυάριθμες εκθέσεις όπως η PHILOXENIA ,η HOTELIA  και η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης με μεγάλη επιτυχία.

Η αγάπη και το πάθος για συνεχή εξέλιξη και δημιουργία είναι τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που στελεχώνουν την δική μας οικογενειακή επιχείρηση..

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ
 • ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ  & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ)
 • ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ :
  -> ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
  -> ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
  -> ΞΕΝΩΝΩΝ
  -> ΚΕΛΙΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ
  -> ΣΠΙΤΙΩΝ
 • ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ
 • ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ
 • ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ BAR ΚΑΙ  RECEPTIOΝ
 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Επίσης εξοπλίζει επαγγελματικούς χώρους όπως σούπερ μάρκετ,γραφεία,ιατρεία κτλ με ερμάρια ,τραπέζια συνεδριάσεων,ντουλάπια προσωπικού,ξύλινα ράφια και χώρους υποδοχής.

Μεγάλο μέρος των κατασκευών μας καταλαμβάνουν και τα έπιπλα για παιδικά δωμάτια που είναι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

Custom

This is a custom side bar, you can put any content here.

Settings

Share

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in