ΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σχετικά με τους τρόπους αποστολής των προϊόντων μας

Η παραλαβή των επίπλων από εσάς  μπορεί να γίνει από το καταστήμα μας που βρίσκεται Χαρ.Τρικούπη 15 Ιωνία Θεσσαλονικης .Η παραγγελια εξοφλείται μια εργάσιμη μέρα πριν  την αποστολή των εμπορευμάτων. 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και τοποθέτηση των επίπλων με συνέπεια και χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τον πελάτη εντός των ορίων   Θεσ/νίκης.

 

Για την υπόλοιπη Ελλάδα μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής.

Μπορούν τα έπιπλα να μεταφερθούν από το δικό μας φορτηγό εντός του νομού Θεσσαλονίκης με την ανάλογη επιβάρυνση η οποία θα συμφωνηθεί με τον πελάτη.

Επίσης στέλνουμε έπιπλα σε όλη την Ελλάδα με πρακτορεία μεταφορών.

Εάν δεν γνωρίζετε πρακτορείο μεταφορών για την περιοχή σας μπορούμε να σας προτείνουμε ρωτήστε μας.

Τα έξοδα του πρακτορείου μεταφοράς τα πληρώνετε στο πρακτορείο μεταφορών με την παραλαβή των επίπλων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη

( Τα έπιπλα μας συσκευάζονται με υλικά αμπαλάζ κατάλληλα για την σωστή μεταφορά τους.)

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ  ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

 

Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε προϊόντα Ειδικής Παραγγελίας (διαστάσεις, χρώματα κ.ά.). Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέσα σε δέκα (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει αποσφραγισθεί η συσκευασία τους. Θα πρέπει, επίσης, να επιστρέφεται και η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και το δελτίο αποστολής. Τα χρήματά σας επιστρέφονται το αργότερο μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει και το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310/783630.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Custom

This is a custom side bar, you can put any content here.

Settings

Share

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in