Κατασκευαστές

  Newsletter

  Η Εταιρία μας

  ΠΡΟΦΙΛ

  Σαράντα ένα χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο κατασκευής επίπλων η εταιρία ‘ΕΠΙΠΛΑ ΛΑΜΠΡΟΣ’, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, στοχεύει πάντοτε στην ποιότητα και στην συνέπεια παράδοσης.

   

  Τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας , οι ντουλάπες όλων των ειδών (ανοιγόμενες , συρόμενες) ,τα παιδικά δωμάτια (σε μεγάλη γκάμα σχεδίων) , και  οι εξοπλισμοί ξενοδοχείων , παραδοσιακών ξενώνων και ενοικιαζόμενων δωματίων αποτελούν τον πυρήνα των κατασκευών μας.

   

  Επεκτείνοντας τις κατασκευαστικές μας ικανότητες δημιουργούνται ειδικές κατασκευές κάθε τύπου επίπλου χρησιμοποιώντας όλα τα είδη ξύλου σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, απόλυτα προσαρμοσμένων στις διαστάσεις ζήτησης, σε ανταγωνιστικές τιμές.

   

  Η μακροχρόνια εξειδίκευση της εταιρίας μας στην κατασκευή ξύλινων επίπλων από μασίφ ξύλο σουηδικού πεύκου μας διαφοροποιεί σε μία αγορά όπου ελάχιστοι είναι οι βιοτέχνες που γνωρίζουν να το διαχειριστούν.

   

  Ο συνδυασμός του αυθεντικού ξύλου και των οικολογικών μη τοξικών βαφών που χρησιμοποιούμε δημιουργούν το απόλυτα ασφαλές και υγιές περιβάλλον για εσάς και τις οικογένειες μας.

   

  Στόχος της εταιρίας μας είναι η κάλυψη των αναγκών και προσδοκιών του πελάτη με βάση την άριστη συνεργασία.

   

  Με φιλικούς χαιρετισμούς,

  Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης

  Γενικός Διευθυντής

   


  Καλάθι  

  Δεν υπάρχουν προϊόντα

  Αποστολή 0,00 €
  Σύνολο 0,00 €

  Καλάθι Πληρωμή

  PayPal