Κατασκευαστές

  Newsletter

  Αποστολή και Επιστροφές Προϊόντων

  ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  Η παραλαβή των επίπλων από εσάς  μπορεί να γίνει από τα καταστήματα μας που βρίσκονται Χαρ.Τρικούπη 15 Ιωνία Θεσσαλονικης και Συνταγματάρχου Φρυζη 10 Ξηροκρήνη Θεσσαλονικης .

   

  Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και τοποθέτηση των επίπλων με συνέπεια και χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τον πελάτη εντός των ορίων του νομού Θεσ/νίκης.

   

  Για την υπόλοιπη Ελλάδα μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής.

  Μπορούν τα έπιπλα να μεταφερθούν από το δικό μας φορτηγό εκτός του νομού Θεσσαλονίκης με την ανάλογη επιβάρυνση η οποία θα συμφωνηθεί με τον πελάτη.

  Επίσης στέλνουμε έπιπλα σε όλη την Ελλάδα με πρακτορεία μεταφορών.

  Εάν δεν γνωρίζετε πρακτορείο μεταφορών για την περιοχή σας μπορούμε να σας προτείνουμε ρωτήστε μας.

  Τα έξοδα του πρακτορείου μεταφοράς τα πληρώνετε στο πρακτορείο μεταφορών με την παραλαβή των επίπλων.

  ( Τα έπιπλα μας συσκευάζονται με υλικά αμπαλάζ κατάλληλα για την σωστή μεταφορά τους.)

  ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

   

  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

   Κατασκευάζουμε έπιπλα απόλυτα προσαρμοσμένα στα μέτρα που εσείς θέλετε και ταιριάζουν στο χώρο σας. Όλα μας τα έπιπλα μπορούν να τροποποιηθούν ούτως ώστε να ταιριάξουν στον χώρο σας και τις ανάγκες σας. Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε έπιπλα  με βάση οποιουδήποτε σχεδίου μας προσκομίσετε ή σας προτείνουμε εμείς τα δικά μας σχέδια με ακρίβεια στους χρόνους παράδοσης. Μεγάλο  μέρος των κατασκευών μας αποτελούν τα ξενοδοχεία ,οι ξενώνες  και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

  Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε προϊόντα Ειδικής Παραγγελίας (διαστάσεις, χρώματα κ.ά.). Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέσα σε δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει αποσφραγισθεί η συσκευασία τους. Θα πρέπει, επίσης, να επιστρέφεται και η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και το δελτίο αποστολής. Τα χρήματά σας επιστρέφονται το αργότερο μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει και το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310/727225 και στο 2310/783630.

  ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   


  Καλάθι  

  Δεν υπάρχουν προϊόντα

  Αποστολή 0,00 €
  Σύνολο 0,00 €

  Καλάθι Πληρωμή

  PayPal